woonkeus logo trans
Bent u het niet eens met een besluit van de urgentiecommissie? Dan kunt u in beroep gaan bij de Beroepscommissie regio Stedendriehoek. Hoe dit precies moet, staat in het besluit dat u van de urgentiecommissie heeft gekregen.

U kunt een beroepschrift alleen schriftelijk indienen. U moet uw beroepschrift binnen 6 weken na het besluit opsturen. U telt de 6 weken vanaf de eerste dag ná de datum die bovenaan het besluit van de urgentiecommissie staat.

In het beroepschrift moet in ieder geval staan:

1. uw naam, adres en inschrijfnummer van Woonkeus Stedendriehoek;

2. de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

3. een omschrijving van het besluit van de urgentiecommissie (u kunt ook een kopie meesturen van het besluit van de urgentiecommissie);

4. de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit.

 

U kunt uw beroepschrift sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De corporatie speelt geen rol in de beroepsprocedure.

Voor de behandeling van uw beroepschrift betaalt u € 30,-. Zodra de beroepscommissie uw beroepschrift heeft ontvangen, laat zij u weten hoe u moet betalen.

Gaat u in beroep tegen een besluit van de urgentiecommissie? Dan gaat de beroepscommissie uit van de regels uit de Samenwerkingsovereenkomst. De bepalingen die in de Algemene wet bestuursrecht staan, gebruikt de beroepscommissie ook. Welke dit precies zijn, staat in de samenwerkingsovereenkomst of in het reglement.

Meer informatie over het indienen van een beroepschrift en de beroepscommissie vindt u op de website van Woonkeus Stedendriehoek.

Wilt u het jaarverslag van de beroepscommissie lezen, kijk dan onder Documentatie

 

Tegen een besluit van de beroepscommissie kunt u niet in bezwaar bij de rechtbank.